Jeugd - Tennisschool

                                                 

Tennis for You is een tennisorganisatie welke in 2011 is opgericht door Jeroen Melsen en Bart van Nassau.

Er wordt uitsluitend gewerkt met professionele trainers die op verschillende verenigingen en indoorlocaties trainingen verzorgen.  Tennis for You heeft als doel het algemene tennissniveau en de kwaliteit van trainingen binnen de verenigingen te verbeteren. Naast het verzorgen van tennistrainingen bieden wij de verenigingen een zo breed mogelijke ondersteuning en een trainer met hart voor de club. Alle trainers zijn gecertificeerd  en volgens de meeste gebruikelijke trainingsmethoden ontwikkeld door en met de KNLTB. Deze methode wordt op brede schaal in Nederland toegepast.
 
Samenwerking
OTC heeft een jarenlange samenwerking met Tennis for You een samenwerking van waaruit zowel de training voor de kleinste kinderen (Tennis kids blauw), jeugd (rood en oranje), junioren (groen en geel) en senioren wordt verzorgd. Ook bieden wij met hen de mogelijkheid tot extra training voor competitie teams, Senioren Tennis fit (training incl. blessure preventie).

Kijk op hun website http://www.tennisforyou.nl (of www.peutertennis.nl) voor meer informatie over de trainingsmogelijkheden. 

Voor meer info, mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op met Jeroen Melsen 06-51997727.