Je eigen bardienst plannen

Inplannen eigen (bar)diensten

Alle seniorleden van 18 jaar (peildatum: 1 januari van het verenigingsjaar), en ouder ondersteunen de vereniging door het draaien van minimaal 2 vrijwilligersdiensten. Inschrijven voor meer dan 2 vrijwilligersdiensten mag ook natuurlijk, graag zelfs.

Boete

Senioren die een geplande vrijwilligersdienst niet vervullen, worden door het bestuur beboet met € 25,- per dienst. Bij verhindering dien je zelf zorg te dragen voor een vervanger. De penningmeester zal je hiervoor een factuur met betalingsverplichting sturen.

Afkopen vrijwilligersdiensten

De verplichting van vrijwilligersdiensten kan tot 1 april afgekocht worden voor € 25,- per dienst. Wil jij toch gaan afkopen, of juist niet meer afkopen? Gebruik dan deze link:  Afkopen vrijwilligersdiensten om dit door te geven aan onze penningmeester. die kan je dan een factuur sturen, ook wordt de planning op de hoogte gesteld zodat je niet wordt ingedeeld.

 

Wanneer inplannen?      

  • Alle vrijwilligersdiensten voor de periode 1 maart tot en met 1 november worden in februari opengesteld. De diensten van november en december worden opgesteld na 1 augustus.

Handleiding Club App 2.0

 

Hoe inplannen vrijwilligersdiensten?

Dit kan op twee manieren:

  1. Via de KNLTB ClubApp
  2. Via de Clubsite

 

1. KNLTB ClubApp

Als je bent ingelogd in de KNLTB ClubApp kun je via Club > Diensten(planner) alle diensten zien. Achter de datum staat vermeld of er die dag nog diensten open staan. Door op een datum met open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst. Je kunt (max 7 dagen vantevoren) jouw dienst ook weer vrijgeven. Klik daarvoor op de door jou ingeplande dienst.   

Klik hier voor uitgebreide Instructie inplannen diensten via KNLTB ClubApp

 

2. Clubsite

Via de mijn omgeving op de website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een dienst. Nadat je bent ingelogd, kun je via  'Mijn Club' naar de Dienstenplanning gaan. Naast jouw eigen toegewezen diensten kan je ook onderscheid maken tussen de open of alle diensten. Als je achter een open dienst op het kalender icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Als je achter een toegewezen dienst op het informatie icoon klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld. Je kunt (max 7 dagen vantevoren) jouw dienst ook weer vrijgeven. Klik daarvoor op de door jou ingeplande dienst.    

Klik hier voor uitgebreide Instructie inplannen diensten via Clubsite