Tennisles

Vanaf heden(07-02-2023) is de inschrijving voor de zomertraining weer geopend.  

Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij Tennis for You zit je altijd goed. Je kunt kiezen voor lessen in groepsverband, maar het is natuurlijk ook mogelijk privélessen te volgen voor meer individuele aandacht. Daarnaast is leren leuk, kun je technisch en tactisch trainen en bovenal je niveau onderhouden samen met vrienden of je competitieteam.

Voldoende redenen om in te schrijven.  

Schrijf je snel in zodat wij tijdig onze planning kunnen maken.

Inschrijven kan via www.tennisforyou.nl/inschrijven-otc 
De inschrijving sluit zondag 26 februari 2023 

Tot snel op de tennisbaan!

Tennis for You

 

Algemeen

Tennislessen bij OTC worden verzorgd door Tennis4You  die met 7 trainers bij negen verenigingen training geven. Alle trainers zijn KNLTB gecertificeerd. Je kunt alleen op de banen van OTC trainen als je ook lid bent en de training wordt gegeven door een van de trainers die door Tennis4You zijn opgesteld voor onze vereniging.

Proefles

Als je een proefles wilt of eens wilt kijken of je tennis leuk vind, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt je aanmelden bij onze Martin Boele  (Mentor Tennis T: 06 30 26 49 16 E:[email protected] ) of een van de trainers (zie hieronder). 

Inschrijven training

Senioren moeten zelf even contact te nemen met Jeroen Melsen van Tennis4You om afspraken te maken.

Ook de jeugd moet zich zelf aanmelden voor training bij Tennis4You. Wel maken wij afspraken met de trainingsschool en kijken mee met de indeling van de groepen

Contact

De trainers die bij OTC les geven zijn:

Jeroen Melsen: [email protected] tel: 06 51 99 77 27
 
 
 
 
Download