Tennis uitproberen?

4 kennismakingslessen voor maar €25,-. Doe jij ook mee?

Hoe leuk is het om in deze tijd weer te sporten en iets nieuws te proberen? De kennismakingslessen zijn ideaal om de sport te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen die ook net beginnen met tennis. Het enig wat je nodig hebt zijn sportkleren en sportschoenen.

Je leert de basisvaardigheden en je mag ook mee doen met Mentor Tennis op maandag en donderdag. Tijdens Mentor Tennis (zie HIER)  worden deze basisvaardigheden verder met je geoefend. Wie weet vindt je wel heel leuk en wil je na deze lessen door. Voor elke leeftijd en speelsterkte zijn er voldoende mogelijkheden op de club om veel plezier uit tennis te halen. 

De lessen zijn groepslessen. Er worden regelmatig nieuwe groepen gestart. Bij voldoende inschrijvingen (minimaal 4p) krijg je een bericht met een dag en tijd met de vraag of dat uitkomt. Kun je? Dan starten we het groepje. Lukt het niet? Dan kijken we weer verder naar een ander startmoment.

Neem eventueel je vrienden, familie of kennissen mee. Schrijf ze in en we gaan een goed moment plannen om deze lessen voor jullie te verzorgen.

Het zijn 4 groepslessen voor €25,- en het Mentor tennis wordt je kosteloos aangeboden door de vereniging. Je zit verder nergens aan vast en mocht je het leuk vinden.....dan zien we je graag weer terug als lid.

Aanmelden "Maak kennis met tennis!"

Vul HIER je gegevens in om je in te schrijven voor deze tennistraining. Veel plezier!