Van de bestuurstafel

28 november 2020


Interne winter competitie (IWC)

Het is moeilijk voorspelbaar hoe maatregelen mbt Corona in de aankomende weken zich zullen ontwikkelen. Daarom hebben wij helaas moeten besluiten om de Interne Winter Competitie af te blazen. We gaan ons nu richten op de activiteiten voor het aankomende voorjaar.

Leden ontwikkeling OTC

Mede doordat tennis in deze Corona tijd een veilige sport is, staat de tennissport in de belangstelling. Door onze lidmaatschap acties èn vooral door invoeren van Mentor Tennis hebben ook wij meer leden mogen verwelkomen. Door Mentor Tennis hebben we nieuwe leden, waarvan sommigen voor het eerst op een tennisbaan stonden, kunnen begeleiden en wegwijs maken in de vereniging. Het zal u dan ook niet ontgaan zijn dat het, ondanks Corona, aardig drukker is op onze banen. Ook de jeugd staat nu veel vaker op de baan. Het is alleen erg jammer dat we ons nieuwe paviljoen niet volledig hebben kunnen gebruiken.

We zijn dit jaar begonnen met een leden bestand van 317 leden en hebben 53 nieuwe leden mogen verwelkomen waarvan er 42 besloten hebben om bij OTC te blijven. Na jarenlange daling van 5% of meer per jaar, is dit een niet onaanzienlijke stijging van ruim 13%, meer dan dan het dubbele van de landelijke stijging (5%). Het aantal jeugdleden is stabiel (2020:61).

We zien mogelijkheden om deze postieve trend ook in 2021 door te zetten. Plannen daartoe worden begin 2021 bekend gemaakt.

 

Halen en brengen van kinderen

Wij willen u er nogmaals op attenderen dat toeschouwers niet zijn toegestaan. Dit geldt ook als u kinderen komt brengen en halen voor training en Mentor Tennis. Breng uw kind vlak voor aanvang van de training/Mentor tennis. Als u meer dan een paar minuten te vroeg bent dan dient u bij de poort te wachten tot de aanvang/afloop van de training/mentor tennis. Nadat u uw kind heeft opgehaald, verlaat dan het park zo snel mogelijk. Napraten met anderen dient u buiten het park te doen.

 

Rabo ClubSupport

De Rabo ClubSupport actie heeft voor de vereniging € 528,77 opgebracht (2019: € 543,41). Wij danken u allen voor uw ondersteuning en uw stem.

 

ALV-Jaarvergadering

Statutair dient de jaarlijkse ALV voor het einde van de maand januari plaats te vinden. De geldende Corona spoedwet geeft ons de optie om de ALV volledig digitaal te organiseren en/of uit te stellen. Het bestuur heeft de voorkeur uitgesproken om de ALV in het paviljoen te doen plaatsvinden en zal ,wanneer de Corona maatregelen daartoe aanleiding geven, gebruik maken van het recht om de vergadering uit te stellen. Dit zal worden besloten op de volgende bestuursvergadering (4 janauri 2021).

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen