Update baanreserveringen

16 december 2020


U kunt vanaf heden weer twee baanreserveringen doen om te enkelen, maximaal een dag vooruit, minimaal 4 uur tussen twee reserveringen.

Helaas constateren we regelmatig het niet volgen van de regels. Daarom herhalen we die hier nogmaals:

  • altijd vooraf reserveren. Let op: indien u gaat spelen op een tijd en een baan die door anderen is gereserveerd dient u die baan te verlaten zodra degene die gereserveerd heeft u hiertoe verzoekt.
  • max. 10 minuten voor u reservering naar het park komen,
  • direct na het spelen het park verlaten
  • Indien u niet speelt maar wel heeft gereserveerd, dan uw reservering verwijderen
  • Na het spelen gaarne altijd uw baan vegen en bij vorst niet op de gravelbanen te spelen.
  • Wij begrijpen dat er soms wordt gespeeld met zgn. gasten zonder dat deze als introducee zijn opgegeven. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ook herinneren wij u eraan dat in de periode 1/10 tot 1/4 niet gespeeld mag worden met introducees

Wij wensen u veel tennisplezier...een van de weinige buitensporten die u in deze tijd nog volop kunt beoefenen.

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Guus van Hoofstadt 21-12-2020 15:04

Klopt. In mei stond het op een reservering daarna hebben we er twee reserveringen van gemaakt met twee uur tussentijd en nu is het 4 uur tussentijd. Die 4 uur is bewust gekozen omdat veel groepjes op dezelfde dag en zelfde tijd spelen. Met nu alleen enkel spel betekend dat zo’n groep twee keer zoveel banen nodig heeft. Om te voorkomen dat banen lang bezet blijven en iedereen zoveel mogelijk een gelijke kans heeft, is die 4 uur ingevoerd. Dat levert meer spreiding maar laat ook de mogelijkheid om twee keer op een dag te spelen. Ook gaan we nu de winter in en is de kans groot dat we alleen de smashcourt banen tot beschikking hebben. Wachten om weer te spelen en doorspelen zonder reservering mag ook niet ivm de Corona maatregelen.

avatar
Lesley van Zanten 20-12-2020 17:12

Bij het digitale afhangen moeten we 4 uur wachten na een uur gespeeld te hebben. dan kom je i een ander dagdeel en betekent dus in de praktijk dat we maar een uur achter elkaar mogen spelen. Voordat het digitale afhangen ingevoerd werd mochten we , indien er niemand stond te wachten, nog een uur spelen.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen