Trainingskalender

28 maart 2022


Trainingskalender 2021/2022
De training jaarkalender wordt voor elk seizoen (zomer/winter) vastgesteld door de Tennisschool Tennis for You. Die kalender wordt gepubliceerd op de website van T4Y (https://www.tennisforyou.nl/trainingsdata/) en van OTC'34 (https://www.otc34.nl/tennislessen). Op deze kalender staan de dagen vermeld waarop er geen training wordt gegeven. Een volle trainingscyclus bestaat uit 18 lessen. Op de kalender zie je ook de planning van alle 18 lessen. 

 

Uitval

De basisregel is dat als je geen bericht hebt ontvangen, de training ALTIJD doorgaat zoals gepland.

Er kan zich altijd een omstandigheid voordoen waardoor de training geen doorgang kan. Dit kan ook gebeuren door weersomstandigheden waardoor er geen bespeelbare banen beschikbaar zijn (bijv. bij hevige regenval) of dat het onverantwoord is om te spelen. De trainer kan dan besluiten om de training af te gelasten. In dat geval ontvang je ALTIJD een bericht/e-mail/telefoontje van de trainer. Het streven is om dit bericht 15 minuten voor de aanvang van de training uit te sturen. Eerder wordt wel geprobeerd, maar is vaak niet mogelijk omdat er tot vlak voor de training afgewacht wordt om te zien of het toch door kan gaan.

Heb je niets ontvangen en twijfel je om te komen, kijk dan even op onze website...in de rechterkolom zie je bovenaan buienradar met de huidige info plus 3 uur vooruit. Daaronder zie je een actueel beeld van de webcam die uitkijkt op baan 1,2 en 7 t/m 10. Deze banen worden door de trainers gebruikt voor hun lessen. Je kunt op dit beeld duidelijk zien als er activiteit is, of er plassen staan en hoe de weerstoestand op het park is (klik even op de foto om uit te vergroten). Als je webpagina ververst krijg je een nieuw actueel beeld.

Het heeft geen zin om te bellen of de training doorgaat want vaak zijn de trainers bezig en hebben dan geen tijd om telefoon aan te nemen. Je kunt hun wel een whatsapp sturen die ze dan zodra ze kunnen zullen beantwoorden. Ook andere mensen kunnen weinig voor je betekenen omdat die ook weer de trainers moet zien te bereiken. Mocht er echt iets heel bijzonders aan de hand zijn dan maken wij dat op de website en via ClubApp, bekend onder "Nieuws".

  • Op de trainingen is het Algemene lesreglement van T4Y van toepassing. Voor details zie HIER
  • Voor het trainingsschema: klik hieronder.

Trainingsdata-zomer-2022.pdf

Nieuwscategorieën