Nieuwe website

04 januari 2021


Beste tennis vrienden,

Eerst en vooral de allerbeste wensen voor 2021 in goede gezondheid. Moge het een gezond, sportief jaar worden waarin we onze geliefde sport en gezelligheid weer kunnen combineren.

In onze vorige communicatie hadden we al aangegeven dat er een nieuwe website gelanceert zou worden. Helaas is door de feestdagen het e.e.a. bij KNLTB.Club blijven liggen waardoor de omschakeling niet heeft kunnen plaatsvinden terwijl de bestaande website al uit de lucht is.

Inmiddels hebben we wel een methodiek gevonden waardoor u doorgeschakeld wordt naar de nieuwe website (https://www.otc34.nl). Het uiteindelijk adres otc34.nl zal in de komende dagen weer opnieuw geactiveerd worden, waarna wij de website officleel zullen lanceren.

Ondertussen, kijkt u rustig rond op de nieuwe site. U zult zien dat deze volledig geintegreerd is met baanreservering, bardiensten, club agenda, facebook etc.
U kunt inloggen op de site en dan ziet de toegevoegde mogelijkheden welke alleen toegangkelijk zijn voor leden. Inloggen doet u rechtsboven "Mijn Club"met uw bondsnummer en het wachtwoord dat u ook bij de KNLTB.club app gebruikt.

Excuses voor het ongemak en deze slechte start van het nieuwe jaar.
Met vriendelijke groet
Guus van Hoofstadt

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen