Inschrijven najaars- en 8&9 competitie vòòr 10 juni 2021

20 mei 2021


Het is weer tijd om je in te schrijven voor de najaarscompetitie. 

Ook de 8&9 tennis gaat dan ook weer van start. De 8&9 tennis is een laagdrempelige dubbelcompetitie speciaal voor (startende) recreatieve tennissers met speelsterkte 8 en 9 (17+), bijvoorbeeld diegene die vorig jaar of begin dit jaar zijn begonnen zoals o.a. de Zomer Challenge spelers en die hun lidmaatschap hebben omgezet van Zomer Challenge naar volwaardig OTC-lid, maar ook OTC leden die al langer bij ons tennissen. De spelers en teams die zich inschrijven voor deze 8&9 competitie kunnen rekenen op begeleiding vanuit de TC door in ieder geval Martin Boele en Guus van Hoofstadt.

Doe je ook mee?
Wil je graag meedoen aan de Najaarscompetitie of 8&9 Tennis? Dat kan! Stuur een Whatsapp, sms naar +31651479609 of een mail naar [email protected]

Schrijf je alleen in of met een maatje of al met een heel team, dat kan allemaal. Voor de Najaarscompetitie geef aan op welke dag en welk soort competitie je wilt spelen. Voor de 8&9 geef aan of je graag op donderdagavond of zondag wilt spelen. Graag ontvangt Patricia alle inschrijvingen voor 10 juni 2021. 

Voor detail: zie bijgaande documenten

KNLTB COMPETITIE 2021senioren.pdf KNLTB COMPETITIE 20218&9tennis.pdf

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen