BARDIENSTEN 2024

20 februari 2024


Een nieuw seizoen staat weer voor de deur en we hebben weer zin om lekker te tennissen en elkaar weer te zien op ons park en in ons paviljoen. We hebben onze leden weer hard nodig om de bar op alle gewenste momenten te kunnen bemannen.

Elk lid dient weer 2 bardiensten vervult in 2024. Ben je op 1-1-2024 70 jaar of ouder dan vervalt de bardienstverplichting, maar je mag natuurlijk wel bardiensten draaien als je dat leuk vindt!  

 

Voor een goed overzicht van de beschikbare capaciteit  willen we graag weten welke leden hun bardiensten gaan afkopen in het kalenderjaar 2024. Wanneer je in 2023 je bardienst hebt afgekocht, geldt dat niet automatisch ook voor 2023.  

Naast de bardiensten kun je jezelf ook aanmelden voor andere vrijwilligerstaken, want er is veel te doen bij onze vereniging. Denk bijvoorbeeld ook aan werkzaamheden voor de sponsorcommissie, de activiteitencommissie, keukendiensten etc. Dit dien je ook vóór 1 april aan te geven op [email protected].  

Maar eerst moeten we er voor zorgen dat alle bardiensten opgevuld zijn. Dit heeft de prioriteit, omdat er dit seizoen weer volop tennisactiviteiten zijn gepland. En dit betekent ook dat we hier veel leden voor nodig hebben. 

Zoals eerder vermeld hebben we veel leden nodig om de bar open te houden! Wil je toch je bardienst afkopen, dan gelieve dat aan te geven vóór 1 april 2024!!

Je geeft dit door via [email protected]. De kosten voor het afkopen van je bardiensten zijn € 25,- per bardienst, dus in totaal € 50,--, indien je de 2 bardiensten wil afkopen. Hiervoor krijg je dan een factuur van de penningmeester.  

Ook kan je je dienst zonder tussenkomst van OTC regelen met mensen die graag bardiensten draaien. Mocht je je hiervoor aan willen melden hoor ik het graag. Op het moment van schrijven van dit bericht zijn dat: Peter Konings (06-53558183) en Freddie Konings (06-34931452)            

 

Zonder tegenbericht gaan we er vanuit dat je jouw bijdrage levert aan een leuk tennisseizoen door tweemaal je bardiensten te draaien. Vanaf 23 februari 2024 zullen de bardiensten zichtbaar worden, ieder lid heeft dan de kans zichzelf in te delen op een gewenste datum.  

Ná 1 april 2023 zal de barcommissie de overige diensten toewijzen.    

Mocht je later alsnog niet in de gelegenheid zijn om je bardienst te draaien, dan dien je deze zelf te ruilen met een ander OTC-lid of voor vervanging te zorgen uit de daarvoor beschikbare groep leden. De samenstelling en bereikbaarheid van deze groep wordt later gecommuniceerd. Mochten hierover vragen zijn, aarzel dan niet om nog even contact op te nemen met [email protected].  

 

Met vriendelijke groet, Barcommissie OTC’34 

Nieuwscategorieën