Nieuws

Je eigen bardiensten plannen.

We zien dat de leden al volop aan het plannen zijn, waarvoor grote dank. 

Hier volgt een uitgebreidere beschrijving van hoe het werkt. In de menubalk klik op de tab "Competitie/Diensten" en vervolgens op sub: "Je eigen (bar)diensten plannen".

In de korte omschrijving staat dan een link naar de echte planner-site, of gebruik rechtstreeks deze Link :  mijn.knltb.club        

Eenmaal op deze dienstenplanner KNLTB.CLUB zoek je jouw club, door "Oudenbosch" in te tikken.

Klik OTC'34 aan en vervolgens kun je inloggen met je bondsnummer. De eerste keer heb je natuurlijk nog geen wachtwoord. Klik op "wachtwoord vergeten" en je krijgt in je mail een zogenaamde reset-link om je password vast te leggen. Doe dat eerst.

Ga daarna weer terug naar de planner-site, vul je bondsnummer en wachtwoord in en druk op "Inloggen".

Vervolgens kom je in een maandoverzicht van diensten die volgens ons bemand moeten worden. Druk op "volgende" om naar de volgende maand te gaan. Diensten in de kleur WIT zijn al door andere leden ingevuld, de kleur BLAUW is voor jouw diensten, de kleur GROEN is voor de openstaande diensten.

Zoek de dag dat jij bardienst wil draaien en klik erop. Op het volgende scherm zeg je dan "inplannen" en klaar. Dat is alles.

Je krijgt een mail van je geselecteerde diensten en naarmate de dag dichterbij komt krijg je ook nog reminders.

Let op: Je kan de volgende dag niet zelf een dienst veranderen. Alleen de systeembeheerder kan je naam weghalen bij een dienst, zodat die weer beschikbaar komt voor andere leden.

Mail je correctie naar tpc@otc34.nl (tijdelijk, tot we een vrijwilliger hebben).

Succes en dank voor je medewerking.

P.S. Heb je de KNLTB app al geinstalleerd op je smartphone, dan weet je nog wel dat je ook daar in moest loggen met je bondsnummer. Heb je dat gedaan, dan geldt voor deze dienstenplanner hetzelfde wachtwoord.

Wij raden iedereen aan om de app te installeren. In de nieuwscarroussel staat een handleiding. Deze app wordt in de toekomst alleen maar beter en uitgebreider.

« Terug

» Nieuws archief