Nieuws

Bestuursvergadering d.d. 15-1-2018.

   Voornaamste punten uit de vergadering d.d. 15-1-2018 als voorbereiding op de ALV.

- We verwelkomen Ingrid als kandidaad secretaris.

- ALV 17-01-2018.

  * Jaarverslagen en beleidsplannen doorgenomen. Bij de TPC komt ook het hoofdstuk optimalisering van de mogelijkheden van de nieuwe ledenadministratie.

  * Beleidsplan jeugd: in de volledige uitgave wordt al aantal jaren vermeld dat selectie-jeugd privileges krijgt, financieel ondersteund door OTC. Dat wordt per jaar bekeken en in overleg met J. Melsen. KNLTB-voorspeeldag als criterium. Maar kunnen we die selectie-jeugd behouden?  Debora gaat er mee aan de slag.

  * Penningmeester: 

De achterstallige huurbetaling 2015-2016 is voldaan -> geen gevolg voor vermogen. Afschrijving op smashcourt bijna voltooid. Slecht resultaat van de bar, nl omzet veel lager / Inkoop niet in verhouding, maar te hoog / geen prijsaanpassing bar gedaan / vrijwilligers bijdragen hoger. Verder bleek dat de voorraad 2016 te hoog berekend was (-/- 2300 minder). In dat geval was het resultaat over 2016 een reden geweest de prijzen toen al te verhogen. Voorgestelde verbeteringen: Voorraadbeheer ook via Le Credit Sportif. Cashless betalen invoeren. Beter toezicht op barbeheer.

Beleid 2018:  Begroting: contributie handhaven / barprijzen aanpassen / vrijwilligersbijdragen bar efficiënter runnen.

Algemeen: vrijwilligersvergoeding voor schoonmaak, parkonderhoud en bardiensten moet beter geadministreerd worden zodat geen aansprakelijkheidsproblemen voor het bestuur kunnen ontstaan.

  * Denktank: Ontwerp/presentatie paviljoen/park van de architect geven. Daarna ook aan de gemeente. Na goedkeuring kan bestek gemaakt worden.

Mededelingen commissies:

Jeugdcommissie: Voormalige Sjors Sportief deelnemers benaderd voor ledenwinning / De vereniging presenteren op Koningsdag, vraag Oranjecomitée . Banner als reclame, bijvoorbeeld jeugd na het behalen van het zwemdiploma stimuleren voor tennis.

T.P.C: benaderen oud-leden via ledenlijst om ze terug te halen. Mervo Sport benadert voor speciale korting tennisartikelen.

Secretariaat: Brochure uitgave handhaven? Wordt regelmatig meegegeven, dus jaarlijks aanpassen en uitgeven. Tune-Inn benaderen voor ledenwerving.

 

« Terug

» Nieuws archief